Η βιβλιοθήκη του σχολείου μας συμμετέχει στο Σχολικό Δίκτυο Βιβλιοθηκών. Έχει περίπου 1700 τίτλους με μεγάλη ποικιλία σε λογοτεχνικά βιβλία Ελλήνων και Ξένων συγγραφέων. 

Η διαδικασία δανεισμού περνάει από το αυτοματοποιημένο λογισμικό παρακολούθησης δανεισμού mylib στον ιστότοπο http://lib2dimneasmyrni.mysch.gr/. Τα μέλη της βιβιλιοθήκης μας μπορούν να πλοηγηθούν στην εικονική βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας τους κωδικούς της κάρτας-μέλους τους. Έχουν τη δυνατότητα να δουν ποια βιβλία είναι διαθέσιμα, να τα προσθέσουν στη wish list τους (λίστα επιθυμητών) και την ημέρα δανεισμού να καταλήξουν στο βιβλίο που θέλουν να δανειστούν. Κάθε χρόνο, με την οριστικοποίηση του σχολικού εβδομαδιαίου προγράμματος, ανακοινώνεται το πρόγραμμα λειτουργίας της βιβλιοθήκης. Ορίζονται ημέρες δανεισμού και ο τρόπος επιστροφής των βιβλίων. Οι γονείς/κηδεμόνες, των μαθητών που δανείζονται βιβλία, ενημερώνονται με αυτοματοποιημένο email για το δανεισμό και την επιστροφή των βιβλίων. Έτσι,  διευκολύνεται η εύρυθμη λειτουργία της βιβλιοθήκης μας. 

Πιο σημαντική όμως είναι η βοήθεια των εθελοντριών και εθελοντών της ΣΤ τάξης, που με την αστείρευτη προθυμία τους προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στην οργάνωση και στη λειτουργία της σχολικής μας βιβλιοθήκης! 

Υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης: Ροκούδη Πετρίνα ΠΕ86 

Βοηθοί Σχολικής Βιβλιοθήκης: Δημητριάδη Ελένη, Σαλούστρου Αγγελική, Χριστογεώργου Μαρία